top of page

KUU TARKUS: 

Headus on parem kui ilu.

H.Heine

RECENT POSTS: 

VASTLAPÄEV


9. veebruaril pidasime koolis vastlapäeva. Ürituse viis läbi Annaliisa Põld, kes teeb vastlapäevast loovtöö. Lumepuuduse tõttu pidime üritust saalis pidama. Vastlapäev hakkas 6. tunni ajal, kui meid kutsuti aulasse. Õpilased said laululehed ning laulsime vastlapäevaga seotud regilaule. Annaliisa õpetas teistele õpilastele, kuidas teha vastlavurri. Kõik said sellega ilusti hakkama, ning kõik koos vuristades saime üsna valju vurina.


Veel mängisime mitmesuguseid laulumänge, mis meeldisid kõigile. Ka õpetajad võtsid nedest osa, mis oli väga meeldiv. Ühiselt sai valmistatud ka kada (õlgedest täis topitud riideese, kuhu sisse kirjutati halvad mõtted).



Edasi mindi spordisaali, kus jagati õpilased ja õpetajad võistkondadesse ning igale võistkonnale jagati leht mõistatustega. Peale seda mängisime lahedaid teatevõistlusi, mida mängiti ka vanasti, aga meie mängisime neid kaasaegsemalt.


Õpilased kui ka õpetajad jäid üritusega väga rahule ja ootame juba järgmist aastat koos lumega. Ka Annaliisa ise on oma korraldatud üritusega väga rahul ning tänulik õpetajatele, kes teda aitasid.


bottom of page